Vesna Dedić izjavila da je Karleuša još mlada da gostuje u njenoj emisiji, a Jelena joj na to nije ostala dužna! Evo šta je odgovorila (VIDEO)

Da li je na pomolu novi rat?

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, takođe i autorka emisije "Balkanskom ulicom" na RTS-u, nema nameru da u skorije vreme pozove Jelenu Karleušu u goste, jer smatra da je još mlada da bi je intervjuisala.

Iako su joj u emisiji gostovale brojne javne ličnosti, Jelena će po svoj prilici morati još da sačeka. Ali ne zadugo, samo do sledećeg albuma.

"Folirati žrtvu da bi se stekli poeni kod ljudi..." Karleuša objavom na Tviteru ponovo pokrenula lavinu komentara (FOTO)

- Jelenu Karleušu još nisam zvala da gostuje u mojoj emisiji. Mlada je, treba joj još jedan album i onda ću je pozvati. Trenutno imam spisak od 100 gostiju koje bih želela da ugostim, a planiram da snimam još deset godina, koliko mi treba do penzije. Za ovih 17 godina, koliko traje emisija "Balkanskom ulicom", stasalo je mnogo umetnika koji sada imaju 30 i 40 godina vrhunske karijere... Pevača, lekara, advokata, glumaca i sportista... Sve njih želim da ugostim - izjavila je Vesna Dedić za Informer.

Kako bismo čuli šta o ovome misli Jelena Karleuša, pitali smo je, a šta nam je ona odgovorila pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)