Unuk Miroslava Miškovića napunio 18 godina: Na gala slavlje došlo pola estrade, a tek da vidite koje svetske face su mu čestitale punoletstvo! (FOTO) (VIDEO)

Na gala žurki gostima je služen specijalni šampanjac sa Maksimilijanovim likom

Najstariji unuk Miroslava Miškovića, Maksimilijan Karić, proslavio je punoletstvo u jednom elitnom beogradskom hotelu, a gala žurki prisustvovale su sve same poznate face.

Maksimilijan je inače 18 godina napunio 9. oktobra, a tata Goran Karić mu je tada čestitao na Instagramu napisavši: "Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ja sam najponosniji otac".

Na proslavi je gostima služen šampanjac sa Maksimiljanovim likom, a atmosferu je ispunjavala džez muzika.

Osim članova porodice Karić, gozbi su prisustvovale brojne estradne ličnosti, među kojima: Jovana i Željko Joksimović, Marija Tarlać, Branka Nevistić sa suprugom Branislavom, Sandra Perović, sin Dragana Stojkovića Piksija Marko Stojković, Aleksandra i Filip Živojinović, a takođe i Lepa Brena koja je stigla na proslavu pravo sa svog spektakularnog koncerta u Štark areni.

Prosjak prišao Aleksandri Živojinović i tražio joj novac da jede: Pogledajte šta je pevačica uradila kad je mislila da je niko ne gleda! (FOTO)

Iako je došla sa tročasovnog spektakla na kojem je zabavljala više od 20.000 ljudi (pogledajte OVDE), Brena se neumorno odmah latila mikrofona, što možete pogledati u nastavku:

Osim ovih uvaženih gostiju Maksimilijanu su rođendan čestitali Žoze Murinjo, Pogba i Luka Modrić.

Iako Piski nije bio na slavlju, i on je Maksimilijanu i njegovim roditeljima čestitao putem video poruke koja je bila prikazana na video-bimu.

(Telegraf.rs)