Maja Berović napravila ludnicu u krcatoj Areni, a kad su joj se na sceni pridružili Buba i Jala sve je grmelo! (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je od samog početka održavala sjajnu atmosferu, a na koncertu je okupila brojne kolege

Maja Berović večeras je napravila spektakl u beogradskoj Štark areni koju je ispunila sve do poslednjeg mesta, a fanovi su sa pevačicom otpevali svaku pesmu.

Pevačica se pojavila u seksi kombinaciji, a koncert je odmah startovao sjajnom atmosferom. Koncert je otvorila pesmom "Neka stvar", a Arena je bila čak i glasnija od pevačice! Nizali su se hit za hitom, publika je vrištala, a Maja je sve vreme bila raspoložena, koketirala sa publikom i đuskala...

Arena je bila ispunjena do poslednjeg mesta, lože takođe, a atomsfera je sve vreme bila na visokom nivou, pa su se odlično zabavljali i mlađi i stariji, ali i Anine brojne kolege koje su došle da je podrže.

Buba Koreli i Jala Brat bili su Majini gosti na koncertu koje su svi čekali, a čim je ovaj popularni dvojac izašao na binu, Arenom se prolomio najglasniji i najduži vrisak! 

Otpevali su sa Majom tri pesme, a potom sami još tri svoja hita. Atmosferu su doveli do samog usijanja, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku iznad, kao i u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)