Mustafa Sandal nakon večere sa plavokosom lepoticom pobesneo, pa se oglasio žestokom porukom! (FOTO)

- Nisam hteo da pričam, ali kad se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i poželeo mojim ljubavnicama biće vam rečeno! - poručio je Sandal

Mustafa Sandal, jedan od najpopularnijih turskih pevača i bivši muž pevačice Emine Jahović, zaratio je sa turskim medijima i to sve zbog plavuše sa kojom je uhvaćen!

Naime, Mustafa je nedavno bio u Londonu sa sinovima, kada se i video sa Serel Jereli, koja se bavi pevanjem i glumom.

- Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja posle prijatne večere - napisao je Mustafa u opisu fotografije i izazvao pravu buru u medijima.

Međutim, nakon što su mediji objavili da je Mustafa u šemi sa Serel, Mustafa se razbesneo pa se oglasio.

- Nisam hteo da pričam, ali kad se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i poželeo mojim ljubavnicama biće vam rečeno! - napisao je Mustafa na svom profilu uz fotografiju magazina koji je objavio priču o njemu i zgodnoj plavuši.

- Pored mene je bilo dvoje dece. Razgovarao sam sa mladom muzičarkom sat vremena. Kakve to veze ima sa mojim privatnim životom?! - pisalo je u nastavku statusa koji je Mustafa objavio.

- Dragi magazin tim, da li mislite da ćete oštetiti 24-godišnji brend Mustafa Sandal? - pitao ih je Sandal.

Podsetimo, Mustafa je ubrzo nakon razvoda od Emine Jahović uplovio u vezu sa manekenkom Džener Hindistan (više o njoj OVDE), a sa plavušom sa kojom se družio u Londonu očigledno je zaista samo prijatelj.

VIDEO: Ovako vežba Eminin milijarder!

(Telegraf.rs)