Imao je buran život, odrastao je u siromaštvu, dva puta se ženio, a malo ko je zna kako izgleda 20 godina mlađa žena Mikija Manojlovića! (FOTO)

Mikijeva sadašnja supruga sa kojom ima sina je dvadeset godina mlađa od njega

Glumac Miki Manojlović (68) svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa malo ko zna ko je i kako izgleda njegova druga supruga sa kojom je i dalje u braku.

Miki je prvi put stao pred oltar sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu, a nakon razvoda se ponovo oženio.

Suprugu Tamaru Vučković (48), glumicu i upravnicu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, upoznao je tokom rada na predstavi "Zločin i kazna".

Tamara Vučković, Foto: ATA Images

Miki i Tamara su u braku od 1992. godine i imaju sina Ivana.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - izjavio je svojevremeno Manojlović za "Story".

Tamara Vučković, Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Iako Miki retko govori o svom privatnom životu, pojedini detalji su ipak poznati. Miki je rođen u Nišu, a njegova majka je zbog komplikacija jedva preživela porođaj. Odrastao je u siromaštvu, detinjstvo proveo u pozorištu, a i pored toga što su njegovi roditelji želeli da upiše Prirodno-matematički fakultet on se opredelio za Akademiju.

(Telegraf.rs)