"Volim te, mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom!" Poslednje poruke učesnika Farme preminuloj koleginici teraju suze na oči

Neutešne kolege još ne mogu da veruju da je Edita tragično nastradala

Bivša učesnica hrvatske verzije rijalitija "Farma", Edita Ptičar, poginula je prošle noći u saobraćajnoj nesreći u mestu Topolje, kod Ivanić-Grada, a ova vest potresla je njenu porodicu, prijatelje, kao i gledaoce šoua.

Edita je zajedno sa ostalih 17 kandidata ušla u rijali koji su snimali tokom prošle godine. Ptičar je u "Farmi" provela 11 nedelja za koje je istakla da su joj neprocenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje.

Ispala je u epizodi koja se na televiziji prenosila 1. decembra. Međutim, svi učesnici koji su ispali, vratili su se u šou zbog finala u ponedeljak.

Neutešne kolege još ne mogu da veruju da je Edita tragično nastradala, a samo par sati ranije objavila je selfi na kojem srećna i nasmejana pozira sa prijateljima u kafiću.

Edita Ptičar sa prijateljima objavila selfi samo par sati pre saobraćajne nesreće, Printskrin: Instagram/pticarica_e

- Edita je bila jako vedra, vesela i pozitivna devojka. Nikakva zloba nije bila u njoj. Volela je da radi i stvarno je bila vredna. Čule smo se pre par dana i dogovarale se da izađemo. Stvarno sam u šoku. Ona je celi svoj život proživela u suncu kao što je i sama bila sunce - rekla je Matea Jambreković.

- Čula sam za ovu tužnu vest, u šoku sam. Uvek se setim i sećaću se njenog osmeha. Iako se nismo puno družile, Edita je bila draga djevojka - rekla je Maja Putica domaćica iz Dubrovnika.

Saša Vujnović kaže kako je s Editom imao divno iskustvo na "Farmi".

- U šoku sam totalnom, potresen i sav nikakav. Uvek smo se držali skupa i radili zajedno. Jedna divna osoba kao ona nije zaslužila da izgubiti život - rekao je on.

- Teško mi je. Kada sam saznao šta se dogodilo, noge su mi se odsekle. Ne mogu da verujem da je ovo realnost. Nikada o Editi nisam ništa loše rekao. Nismo bili u istom klanu, ali ću ju pamtiti kao upornu, vrednu i marljivu devojku - rekao je Ozren Tkalčević, bioenergoterapeut iz Bjelovara.

Edita Ptičar, Printskrin: Youtube

- U glavi mi je pesma koju mi je pevala u krevetu. Teško mi je. Pamtiću ju po dobrom i vedrom duhu. Po snazi i po pevanju - kazala je Štefica Rožanković.

- Kako pamtiti nekoga ko ti je ušao u srce a nikad izaći neće? Mala, kako sam je od milja zvala, ne zaboravlja se. Smejala se najiskrenije, plakala je kada niko nije video, ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Podržavala me i gurala onda kada bi padala, davala mi snagu kad sam posustajala, čak i sad u ovim trenucima tuge, ja znam da se dere na mene i viče: "Aneeee, izdrži, ja sam tu, znaš da sam uz tebe, pobedićemo i tugu!" Volim te, mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom, odmori se, anđele, a nastavljamo dalje kad ti se i ja pridružim. Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - reči su koje joj je Anica posvetila.

Edita je u slobodno vreme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istakla pre šoua, volela je prirodu i izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije ninimalo sramežljiva. U rijaliti se prijavila najviše zbog životinja, upoznavanjem života na selu i novog iskustva.

Edita Ptičar, Foto: Instagram/pticarica_e

(Telegraf.rs/24 sata.hr)