U domu Lidije Vukićević je svake godine čarolija, ali ovaj put je nadmašila sebe! Zanemećete od praznične bajke koju je glumica napravila (VIDEO) (FOTO)

Glumica se i ove godine sa puno ljubavi posvetila prazničnom ukrašavanju doma

Među prazničnim dekoracijama u domovima javnih ličnosti možda je na samom vrhu dekoracija glumice Lidije Vukićević, koja se svake godine potrudi da u svom domu napravi pravu novogodišnju čaroliju.

I ove godine je Lidija raspametila sve pažljivo odabranim detaljima kojima je ukrasila svoj dom, u kojem pre svega bajkovita jelka ostavlja bez daha. Magija je i na terasi, a desetine upaljenih svećica čine da sve izgleda kao prava novogodišnja čarolija, u svakom smislu te reči.

U domu Lidije Vukićević je sve okićeno sa puno ljubavi/ Foto: Instagram/vukiceviclidija

Glumica jednostavno iz godine u godinu oduševljava prazničnom atmosferom u svom domu, i o kakvom god se prazniku radilo uvek je sve dekorisano sa puno ljubavi, što se vidi već na prvi pogled.

Glumica iz godine u godinu oduševljava dekoracijom svog doma/ Foto: Instagram/vukiceviclidija

- Učini svoj dom srećnim i bićeš srećan u svom domu, jer ko želi da razveseli ljude mora u sebi imati radosti. Oni koji donose svetlost u tuđe živote nikada ne hodaju u mraku - napisala je Lidija.

Sve je kao iz bajke, čak i prozori... Foto: Instagram/vukiceviclidija

Kako izgleda njen dom u novogodišnjem ruhu, pogledajte u videu na početku teksta. 

(Telegraf.rs)