Pričao je da je nevaspitana i da je nikad nije prihvatio kao člana porodice, a otac pokojnog muža Goge Sekulić sad ima totalnu drugu priču!

- Veoma poštujem ljude, ali poštovanje se mora zaslužiti, a lažima sigurno ne može. Ne mogu da se ljutim zbog nečega što nije istina - pričao je Zoran 2013. godine

Goga Sekulić, Foto: ATA Images

Produkcija Hepi televizije sa mesta voditelja sklonila je Vojislava Šešelja, na čije mesto su, na veliko iznenađenje nacije, postavili Zorana Ramovića.

Zoran je bivši svekar Goge Sekulić koja je bila u braku sa njegovim pokojnim sinom Igorom Ramovićem, a Ivan Marinović sada je Zoranu postavio pitanje vezano za to u kakvom je odnosu sa Gogom, na šta je Ramović izneo iznenađujuće pozitivnu priču.

- Imao sam tu nesreću u životu da mi bog uzme prvenca od moje šestoro dece. Moj prvi sin Igor zaljubio se kada se vratio iz Engleske. Prvo nisam bio za tu ljubav. Kako je vreme odmicalo, ljubav je bila sve snažnija, nisam više mogao da se protivim i desila se jedna prelepa i ogromna svadba. Nažalost, opaka bolest je odnela život mog sina za dva meseca. Nakon toga, žuta štampa umešala je svoje prste. Goga je dala nekoliko izjava, ja nikada nisam rekao ni reč - rekao je i dodao:

Zoran Ramović, Printskrin: TV Happy

- Goga je podarila mom sinu nešto najlepše pored moje supruge i mene, ja ću joj uvek biti zahvalan za to. Nikada o njoj neću reći ružnu reč. Udala se, rodila dete, od srca sam joj čestitao i radovao se njenoj sreći.

Podsetimo, Goga i Igor venčali su se 2013. godine, a samo dva meseca kasnije on je preminuo. Igora je u 41. godini pobedio kancer pankreasa, a za bolest je saznao mesec dana pre smrti.

Goga je suprugu sve vreme bila najveća podrška i bodrila ga je dok je išao na lečenje, a izdahnuo je njoj na rukama u Nemačkoj, gde se i lečio. Nakon Igorove smrti Goga je preživela dramu, a zbog izvesnog stana čak je bila na sudu sa Igorovom porodicom.

Na svu sreću, Goga je danas srećna u vezi sa Urošem Domanovićem, sa kojim je 11. decembra dobila sina koji je dobio ime Vasilij Andrej Domanović.

Goga i Igor, Foto: Marko Todorović

Podsetimo, Zoran Ramović 2013. godine za Gogu je pričao da je nevaspitana, te da je nikada nije prihvatio kao člana porodice.

- Ja spadam u ljude koji su normalni i ne razumem kakva je ljudska psiha da tako nešto komentariše. To što ona (Goga) priča predstavlja kućno vaspitanje, kojeg u njenoj porodici očigledno nije bilo. Ja važim za intelektualnog čoveka i nisam uvređen kada priča tako o meni jer se pokazuje da je sve suprotno. Nije problem da ja svoju snaju prihvatim, da je odvedem na more, a kada provedete deset dana sa nekim, shvatite kakav je. Kim Long (Igorova nekadašnja verenica) je veliki prijatelj moje porodice i uvek će biti. Ja nijednog trenutka nisam prihvatio Gogu kao člana porodice. Igor je imao 41 godinu i ja sam se s tim složio, ali nije moja dužnost da to prihvatim. Svako se bori za sreću svog sina i njihova ljubav je bila zaista velika, a da li se to meni sviđa ili ne, nije bitno - rekao je Zoran Ramović dodavši da je Igora posećivao u bolnici.

- Uvek sam imao odličan odnos sa svojim sinom. Mogu i da vam pokažem poruke koje mi je svakodnevno slao, da vidite da bez mene nije mogao ni dan da izdrži. Ja ne želim da se suprostavljam bilo čijem razumu, ako se to tako može nazvati. Postoje ustanove koje time treba da se bave. Dok je moj sin bio ovde u bolnici, ja sam ga stalno posećivao. Čak me je i ona viđala, mada sam gledao da odem kad nje nema. Moje je pravo da organizujem 40 dana i sedam dana, isto kao i njeno. Ja njoj dajem sva prava da priča šta hoće kao supruga, ali je ružno da govori ovakve stvari. Veoma poštujem ljude, ali poštovanje se mora zaslužiti, a lažima sigurno ne može. Ne mogu da se ljutim zbog nečega što nije istina. Izgubio sam dete i to je tragedija. On me je svaki dan zvao, listing to pokazuje. Viđao sam se s njim stalno, a ponekad i s njom protiv svoje volje, ali ma koliko dete imalo godina, želite sve da uradite za njegovu sreću - zaključio je Zoran Ramović 2013. za Alo.

Inače, Ramović je tada rekao i kako mu Goga navodno nije ni javila da mu je sin umro, već da je to saznao od prijatelja.

(Telegraf.rs)