Karleuša pročitala da je Giga na hemioterapije išao GSP-om, žena joj poručila da ode i pomogne bolesnima, a onda je usledio Jelenin odgovor! (FOTO)

Na Jeleninu objavu nadovezala se žena koja joj je poručila da ode i pomogne ljudima na onkologiji, ali vrlo brzo je usledio Karleušin odgovor

Jelena Karleuša, Foto: Telegraf

Veliki srpski glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019. u 73. godini života, u Beogradu.

Vest je pogodila glumačku scenu Srbije i šire, estradne ličnosti, kao i stotine hiljada običnog sveta koji je obožavao slavnog Gigu Moravca.

Mnogi detalji iz njegovog života govore o tome kakav čovek je bio, a jedan od njih je i taj da je Marko, u vreme kada je išao na hemioterapije na Institut za onkologiju, do tamo išao gradskim prevozom.

Jelena Karleuša javno se oglasila kada je pročitala ovu vest.

- Sada sam pročitala da je Marko Nikolić išao na hemioterapiju gradskim prevozom. Mislim da je ovo što sam sada napisala dovoljno. Nema dalje. Kraj. KRAJ. Ova država, ovaj narod... nož u mom srcu majke mi - napisala je Karleuša.

Međutim, na njenu poruku nadovezala se jedna žena koja joj je ostavila sledeći komentar:

Svaki dan mozes da odes na Onkologiju i pomognes ljudima koji su sami došli. Razvezeš ih lično mercedesom kući, dogovoriš se da ih pokupiš kad bude trebalo sledeći put, itd. Ja sam mojim komšijama išla u nabavku hrane, npr. Svako da pomogne koliko može, ne bi bilo te patetike "KRAJ"- napisala je izvesna Dana.

Međutim, odmah je usledio Jelenin odgovor.

Ja pomažem obolelima od kancera u meri koju ti ko god da si, ne možeš ni da sanjaš. Pošto ne znaš, zamolila bih te da mi ne deliš savete. Poz - napisala je Jelena.

Foto: Instagram/ @karleusastar

- Zašto onda kažeš da je "KRAJ"? Dokle god ljudi pomažu, nada postoji - odgovorila je izvesna Dana.

VIDEO: Nema više našeg Gige

(Telegraf.rs)