"Nisam bila njegovo dugmence, nisam znala da koristim džojstik": Isplivala prepiska Slobe i lepe manekenke koju je zvao da igraju igrice! (FOTO)

Sofija je, kako kaže, Slobodana zvala na slavu, ali on je imao "preča posla"

Slobodan Radanović/ Foto: A. Nalbantjan

Nakon što je top model, Novosađanka Sofija Gačić, krasila novogodišnju naslovnu stranicu jednog dnevnog lista, Slobodan Radanović navodno je počeo da je zasipa porukama da se vide, a ono što je najčudnije jeste to da ju je pevač i bivši učesnik Zadruge zvao da igraju "Sony PlayStation".

- Slobu sam zvala na slavu Ignjatijevdan, 2. januara. Tada sam sa porodicom slavila u Novom Sadu, ali njemu je daleko sve što je od njegovog kreveta i zanima ga samo ono što pripada takvom nebrušenom moždanom komadu. Dobila sam mnogo pretnji posle naslovne strane, ali, evo, još ne mogu da koristim toplomer pravilno od "svojih zlodela" - rekla je na tu temu lepa Novosađanka.

Sofija Gačić/ Foto: Instagram/sofiagaccic

- Demantujem svoju sramotu, jer nisam znala da koristim džojstik, a dečko stalno igra "Sony" i navikao je da mu neko često stiska deo glave koji ga neprestano boli. Nisam bila njegovo dugmence i neka traži slobodno onu kojoj je za njom "zinulo du*ence" - dodala je Sofija.

A evo i o kakvoj se prepisci radi između Radanovića i nje:

Printskrin: Instagram
Printskrin: Instagram

VIDEO: Kija otkriva: Sloba je obeležio ceo moj život

(Telegraf.rs)