Jelena Karleuša: Neka Srbija gleda, nemoćna sam. Ovo je moje poslednje oglašavanje. Zbogom (FOTO)

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji, da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja, nema svrhe - napisala je Jelena na svom Tviteru

Nakon fotografija koje se pojavljuju u medijima, a na kojima je navodno golo telo Jelene Karleuše, pevačica se oglasila.

Karleuša je takođe prokomentarisala i poruke koje su se pojavile u medijima, a koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj - napisala je Jelena na svom Tviteru i dodala:

Printskrin: Tviter/@karleusasstar

- Imam veliki ružan ožiljak od tri Carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom.

Printskrin: Tviter/@karleusasstar

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)