Music Week festival četvrtu godinu za redom okuplja najpopularnije zvezde regiona!

Najveća muzička imena zagrejaće atmosferu na Kopu

Četvrtu godinu zaredom, Music Week festival okupiće najveće regionalne muzičke zvezde, koji će od 7. do 17. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku. 

Kako bi napravili idealan spoj muzike, skijanja i uživanja po kojima je posebno poznat mart na Kopaoniku, Sky Music tradicionalno u saradnji sa MK Mountain Resortom organizuje četvrti Music Week festival, koji će okupiti najpopularnije domaće i regionalne muzičke zvezde, kao i ljubitelje dobrog provoda.

Zadužen za dobar provod, Aca Lukas, Foto: ATA Images

Već prvog vikenda 8. marta nastupiće Aca Lukas i jedan od najpopularnijih bendova “Magla bend”, dok će u subotu 9. marta ludu žurku u hotelu Grand napraviti Željko Joksimović i Milica Pavlović.

Milica Pavlović dovešće atmosferu do usijanja, Foto: Nikola Tomić

Drugog vikenda festivala tačnije u petak 15. marta žurku na Kopu prave Parni Valjak i Tropiko bend, dok je subotu 16. mart rezervisana za Dženana Lončarevića i jednu od najvećih regionalnih zvezda Lepa Brena.

Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

Sportska dvorana hotela Grand kao i svake godine biće posebno preuređena tako da će posetioci imati poseban ugođaj da uživaju uz svoje omiljene muzičke zvezde.

(Telegraf.rs)