"Ženama ne treba da se seče glava!" Brena progovorila o Karleušinoj navodnoj aferi, a Jelena će njene reči dobro zapamtiti! (VIDEO)

Nakon povratka sa egzotične destinacije Brena je prokomentarisala najaktuelniju temu u protekom periodu, a tiče se Karleuše

Folk zvezdu Lepu Brenu uhvatili smo na beogradskom aerodromu "Nikola Teska" prilikom povrataka sa porodičnog odmora na kojem je bila sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom.

Živojinovići su odmor proveli na egzotičnoj destinaciji, na tropskom ostrvu Bora Bora odakle su se vratili prilično raspoloženi i vidno preplanuli.

Proteklih dana jedna od najaktuelnijih tema bila je navodna afere Jelene Karleuša i fudbalera Ognjena Vranješa, pa nismo mogli a da ne pitamo Brenu da prokomentariše celu situaciju.

- Jeleni bih uvek bila podrška, bez obzira šta se dešava! Ne samo Jeleni, nego i svakoj ženi. Ja sam, nekako, mnogo više na ženskoj strani. Bez obzira, šta god da radimo, ne treba da nam se seče glava. Nismo nikoga ubile, nije ni ona nikoga ubila. Tako da, šta god da je, tu smo za nju! - rekla je Brena za Telegraf.

Video pogledajte na početku našeg teksta.

(I. Cicović)