Milijana izbačena iz Parova, izljubila se sa Milojkom, a onda je usledio neviđeni blud i razvrat sa Požgajem u tajnoj sobi! (VIDEO)

Božić je preko malog ekrana gledao svoju verenicu kako bludniči sa Požgajem

Verenici Milijana Bogdanović i Milojko Božić, Printskrin: TV Happy

Milijana Bogdanović (21) prethodne noći izbačena je iz "Parova", a na izlaznim vratima vile ljubila se sa svojim verenikom Milojkom Božićem (74). 

Međutim, produkcija ju je ubrzo vratila, ali prvo u tajnu sobu, u kojoj se spojila sa Aleksandrom Požgajem, sa kojim se nakon nekoliko minuta bez blama "dohvatila".

Njih dvoje promenili su više poza, a Milojko je sve morao da gleda iz dnevne sobe, pošto je ukućanima na televizoru pušten direktan prenos onoga što se dešava u drugoj prostoriji.

Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj, Printskrin: TV Happy

Podsetimo, Aleksandar Požgaj je oženjen Ivanom, a u braku su od 10. septembra 2017. godine.

Njihovoj svadbi prisustvovala je i Jovana Tomić Matora, a kako su izgledali na venčanju pogledajte OVDE.

Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj, Printskrin: TV Happy

Podsetimo, pred ulazak u "Parove" Milijana i Milojko rekli su da će bez problema imati seks kako bi napravili bebu.

- Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po guzi. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro sa njim. Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i seksi veš - izjavila je Milijana.

Milijana će možda bebu napraviti sa Požgajem, a ne sa Milojkom, Printskrin: TV Happy

- Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi seks. Milijana voli da je udaram po guzi! Kad je reč o pozama omiljena nam je otpozadi. Voleo bih i od napred, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smem misionarsku pozu - ispričao je Milojko, naglasivši da navodno nikada nije pio lekove za potenciju.

VIDEO Milojko i Milijana pred ulazak u Parove: Imaćemo seks jer hoćemo bebu

(Telegraf.rs)