Mirka u fatalnom izdanju sa Vujadinom na venčanju Džajine ćerke i Miloša, otkrila šta će poželeti i pokloniti mladencima (VIDEO) (FOTO)

Mirka i Vujadin stigli su zajedno na glamurozno venčanje Dragane Džajić i Miloša Ivanovića

Među zvanicama na venčanju Dragane Džajić i Miloša Ivanovića koje je organizovano za oko 250 zvanica, jesu i Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, koji su oko 18 časova stigli u elitni hotel u kojem se održava venčanje i glamurozno slavlje.

Mirka je stigla u crnoj kratkoj haljini sa perjem i jednostavnim crnim sandalama, i odmah pri izlasku iz automobila zadivila svojim izgledom, dok je Vujadin za ovu svečanu priliku izabrao takođe tamno odelo, ali u kombinaciji  sa belom košuljom i sportskom obućom.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić / Foto: Nikola Tomić

- Poželeću im da imaju zdrav brak i da u tom braku budu stalno nasmejani, onda je sve lepo i u redu. Čak i kad nije, taj osmeh privuče ono dobro - izjavila je Mirka.

- Zbog vas nisu došla deca - našalila se Mirka sa novinarima, a za poklon su, kako je otkrila, mladencima spremili nešto za šta znaju da vole i u šta veruju.

Mirka Vasiljević / Foto: Nikola Tomić

Snimak pogledajte na početku teksta.

Dragana i Miloš izgovorili su sudbonosno "da" oko 19 časova. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici i izgledala poput princeze, a sve je bilo ispunjeno cvećem i dekorisano poput prave romantične bajke, za šta je bila zadužena firma Wedding & Events by Svadbena zvona.

(Telegraf.rs)