"Raša i ja ćemo se poigrati, volim da bodem gde ne bih smela": Goca najavila ludilo pred kamerama!

- Nas dvoje jesmo par koji budi interesovanje i meni drago što je to tako, jer ja sam neko ko voli da iritira i da bode tamo gde ne bi smela - rekla je Goca

Pevačica Goca Tržan u subotu, 29. juna bila je počasni gost na petoj Paradi ponosa u Beogradu, a Goca među prvim javnim ličnostima koji su podržali LGBT populaciju.

- Ja sam prva od svih svojih kolega koja je javno podržala gej brakove, gejeve i prva sam pričala da idem u gej klub. Još 2002., 3004. godine, a tada to nije bilo uopšte popularno. Nisam to radila da bih nešto dobila. Želela sam da podržim ljude koji su drugačiji, tačnije isti su kao mi, ali  imaju drugačije seksualno opredeljenje, svako ima na to pravo - rekla je Goca pred Paradu.

Pevačica sprema pesmu sa suprugom Rašom Novakovićem i otkriva da će se za potrebe istog po prvi put sa mužem "poigrati" pred kamerama.

- To je zaje*ancija, pesma je super, nego će to biti baš onako. Nas dvoje jesmo par koji budi interesovanje i meni drago što je to tako, jer ja sam neko ko voli da iritira i da bode tamo gde ne bi smela. To ume da pokrene teme koje nisu baš svakodnevne. U tom smislu, nas dvoje ćemo se malo poigrati jedno sa drugim, ali ovog puta ispred kamere, do sada to nismo radili za kameru - rekla je Goca.

Goca Tržan, Foto: Nikola Tomić

Pevačicu je nedavno iznervrao kometar na društvenim mrežama na račun razlike u godinama između nje i Raše.

- Moj muž je dobio komentar na našu zajedničku fotografiju na zajedničku sliku koju sma ja objavila i čestitala mu rođendan, gde mu je neka prostakuša napisala: "Vidim Goca je proslavila ćerkici rođendan, a sada i svom starijem sinu". Ja sam 14 godina starija od mog muža, što će reći da izvinete, ali ja se sa 14 godina nisam seksala, nisam mogla da mu budem majka. U to vreme sam išla na hor, na glumu, učila školu, bila vukovac u školi i đak generacije, te u tom smislu nije mi bila namera da rađam - zaključila je Goca.

Šta je sve Goca rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)