"Tuga i bol hvataju me za gušu...": Potresna objava Marka Bulata nakon smrti brata Igora (FOTO)

- Voli te tvoj mlađi brat - napisao je Marko

Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: RTS

Novinar RTS-a Igor Bulat preminuo je u 48. godini života nakon kratke i teške bolesti. Od njega se oprostio i njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, koji se oglasio na Instagramu potresnim statusom.

- I sada kada prošao je dan, i tmina noći pritiska mi dušu... tuga i bol hvataju me za gušu, da jedva drhtavim glasom prevalim preko usta da izgubih brata. Posle mnogo bitaka i rata koji si izgubio bez predaje... protiv jakog i opasnog neprijatelja koji ne zna za milost. Voli te tvoj mlađi brat - napisao je Marko.

Evo i objave.

Objava Marka Bulata Printskrin: Instagram/bulat.marko

- Moj brat Igor je bio bolestan... Prvo je imao autoimuno oboljenje bubrega i sa tim se borio 4 godine. U decembru su otkrili da ima rak jetre. Pio je jake lekove zbog bubrega i sve to utiče na organizam. Ja još uvek nisam u Beogradu. Poseta u bolnici je od 14 do 15, a ja sam pozvao doktora oko pola 3 i tada su mi saopštili... - rekao je za Telegraf JETSET vidno potresen Marko Bulat tokom jučerašnjeg dana.

Igor je bio zaposlen na Radio televiziji Srbije, gde je kao član informativne redakcije radio kako u studiju, tako i kao izveštač sa terena.

U Televiziju Beograd došao 1993. godine i kao mlad novinar izveštavao je o problemima Beograda i Beograđana, a pronalazio je i način da pomogne i onda kada je to na prvi pogled delovalo nemoguće.

(Telegraf.rs)