Nakon što je ispričao da čeka dete sa njom, Ivan Marinković raskinuo sa Jelenom, pa otkrio razlog

- Kad se lampa ugasi ni Aladin ne pomaže - napisao je Ivan, a pošto su usledila brojna pitanja, on je ipak obrazložio ovu objavu

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković podelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama da je raskinuo sa Jelenom Ilić iako je nedavno ispričao da sa njom čeka dete, ali i da planiraju zajednički život.

Međutim, nešto je ipak "puklo", pa su odlučili da definitivno raskinu što je Marinković i otkrio u svojim objavama.

- Kad se lampa ugasi ni Aladin ne pomaže - napisao je Ivan, a pošto su usledila brojna pitanja, on je ipak obrazložio ovu objavu.

- Konačno slobodan. Svi koji pišete po profilima manite me više pitanja. Jelena i ja nismo više zajedno i ne smarajte sa pitanjima. Njoj to ne odgovara blam ju je..haha...Ostaću slobodan neću se vezati, važno je samo dobro se zezati! - napisao je Ivan pa time naveo pravi razlog prekida ljubavi.

 
 
 
View this post on Instagram
Konacno slobodan...svi koji pisete po profilima manite me vise pitanja....Jelena i ja nismo vise zajedno i ne smarajte sa pitanjima...njoj to ne odgovara blam ju je..haha...ostacu slobodan necu se vezati vazno je samo dobro se zezati!!!A post shared by Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official) on

VIDEO - Adam Đogani: Luna se ponizila zbog Marka

(Telegraf.rs)