Nataša Bekvalac spiskala 10.000 evra na provod? Isplivali detalji pevačicinog odmora na Mikonosu

- Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra - rekao je izvor

Popularna pevačica Nataša Bekvalac trenutno odmara na Mikonosu, a navodno je samo za smeštaj i provod potrošila čak 10.000 evra.

Pevačica je želela da se opusti od svega što je preživela u prethodnih godinu dana, ugasila je telefon i posvetila se uživanju na rajskoj destinaciji.

- Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gde je podjednako brinula o školskim obavezama čerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da letuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smeštena na plaži, pevačicin apartman je bio luskuzan i posedovao sopstveno dvorište sa bazenom - rekao je izvor blizak Nataši i dodao:

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram/bekvalceva

- Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovimi i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu.

Pevačica je navodno nakon potrošenog keša prešla na karticu, a i sama se začudila kada se presabrala koliko novca je potrošila.

- I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponela nešto manje novca baš zato što je svesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smešno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada - objašnjava izvor.

Nataša je, očito, i više nego svesna koliko je potrošila, pa se jednom prilikom i sama našalila:

- Atmosfera pred mojim bankrotom.

Natašina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/bekvalceva

VIDEO: Koža pamti: Oni su istetovirali svoje ljubavi, a da li su se i pokajali...

(Telegraf.rs/Blic.rs)