Kaća Grujić prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice: "Noći su mi bile najteže" (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je otkazala sve nastupe osim nastupa na Music Weeku, gde će pevati 25. avgusta

Katarina Grujić je pre nekoliko dana izašla iz bolnice, gde je završila zbog infekcije bubrega, a danas se pojavila na konferenciji održanoj povodom predstojećeg Music Week festivala na Ušću, na kojem će nastupiti, i porazgovarala sa okupljenim predstavnicima medija.

Kaća je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, ali Music Week, kaže, nije želela da otkaže.

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

- Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo - ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena - rekla je Kaća i obećala publici nešto novo i nezaboravno.

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Iako joj doktori ne dozvoljavaju da peva, čak i da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala, a za Ušće je promenila i boju kose, pa je sada ona nešto svetlija i kraća.

- Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača - prisetila se Kaća.

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Šta je još otkrila o periodu koji je provela u bolnici i tome da li ima tremu pred nastup na Ušću, pogledajte u snimku na početku teksta.

Podsetimo, Music Week festival održava se od 23. do 25. avgusta na beogradskom Ušću, prvi put ove godine, a Katarina će nastupiti poslednje večeri, u nedelju, 25. avgusta.

(Telegraf.rs)