Znate li koje je pravo ime repera Milija, za kojim klinci danas otkidaju? (VIDEO)

- Klinci moraju da se manu ulice i da se sklone sa ulice, da shvate da tu nema ničeg dobrog - ispričao nam je Mili nedavno

Reper Mili trenutno je najpoznatiji rep izvođač na domaćim prostorima, a njegove pesme "Grmi" i "Loca" najviše su - kako oni vole da kažu - grmile klubovima prethodnih meseci.

Međutim, malo ko zna da je Milijevo pravo ime Marko Milivojev, da je rođen 1994. godine na Mirijevu, te da je bio u zatvoru zbog određenih nelegalnih radnji.

Takođe, ako je verovati Vikipediji, Mili nema završenu srednju školu, ali je zbog popularnosti dobio ulogu u seriji "Grupa".

- Igram ulogu Stanislava, Caneta, ili kako on ne voli da ga zovu - Stanka... Problematičnog momka sa Dorćola, čiji su roditelji, da kažeš, normalni. Ima dovoljno, ali nema za svoje neke hirove, prohteve i zbog toga stalno upada u probleme - rekao je Mili nedavno za Telegraf.

Marko Milivojev Mili, Printskrin: Youtube/Two Louder TV

- Suština tog lika je da je uvek na granici između negativca i pozitivca. Ljudi će ga baš zavoleti, ja se bar nadam. Drago mi je što sam deo projekta koji nosi jaku poruku, socijalnu, jer klinci moraju da se manu ulice i da se sklone sa ulice, da shvate da tu nema ničeg dobrog - ispričao nam je Mili.

Razgovor sa Milijem poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)