"Možda sam se zaljubila, ali se još uvek ništa ne dešava": Aleksandra Mladenović o novoj ljubavi

Na pitanje o dečku pevačica se zagoneto smeškala, a onda je otkrila detalje svog ljubavnog statusa

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je slobodna, ali nije mogla da sakrije širok osmeh zbog koga smo odmah posumnjali da se mlada zvezda "Granda" ipak zaljubila.

- Moj status je solo. Možda sam se zaljubila, ali se još uvek ništa ne dešava. Bićete obavešteni - rekla je Aleksandra koja ne krije da od muškarca očekuje da preduzme prvi korak.

Pevačica se, kao i mnoge javne ličnosti, pored pozitivnih, suočava i sa negativnim komentarima, kako na račun njenog pevanja, tako i izgleda.

- Iskreno, ne borim se više sa tim. Pustila sam to tako i ne dotiče me. Ranije me je doticalo strašno, sada mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje i da svako ima pravo da napiše šta hoće. Svakako čitam i negativne i pozitivne komentare, trudim se da me ne dotiču, a iskreno, ne dotiču me, mogu da pišu šta žele - bila je odlučna pevačica.

Aleksandra Mladenović, Foto: ATA Images

Aleksandra je videla fotografije sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a sa nama je podelila mišljenje na koga mali Aleksandar liči.

- U korektnim smo odnosima, javimo se jedna drugoj, ne družimo se sad nešto preterano, ali se uvek javimo jedna drugoj i ispričamo s ... Pokazivala nam je sina, prelepa jedna beba. Pomešana je beba, kad odraste videćemo - zaključila je Aleksandra za Telegraf JETSET.

Mladenovićeva je pre nekoliko dana objavila spot za singl "Sunce moje":

Kompletan razgovor sa Aleksandrom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)