Ava Karabatić prelomila: Kandidovaću se za Kolindinu naslednicu!

- Ja sam pre svega profesorka italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju

Hrvatska starelta Ava Karabatić obavestila je fanove da će se, posle dužeg premišljanja, ipak kandidovati na predsedničkim izborima u Hrvatskoj. Uz objavu svoje odluke priložila je i dve golišave fotografije, na kojima je gole grudi prekrila kosom.

Iako je mahom poznata po učešćima u rijalitijima, kako hrvatskim tako i srpskim, gde je ulazila kao starleta, čini se da je Ava rešila da se oproba i u politici. No, ovo nije prvi put da objavljuje da će se kandidovati za predsednicu Hrvatske, budući da je još u junu isticala kako razmišlja o tome, jer je, kako je navodila, politika njena druga ljubav.

- Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada - napisala je na Instagramu.

- Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo, ono. Ja sam pre svega profesorka italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mesecima je bio u bioskopu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarka. Naravno, nisu bitne moje umetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim - poručila je Ava.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(Telegraf.rs)