Napumpane cice se "izduvale": Ove poznate ličnosti su izvadile silikone

- Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - rekla je Tina Ivanović

Pevačica Tina Ivanović odlučila se na drastično promenu i da povrati svoj prirodni izgled. Ona je, kao što je poznato, izvadila silikone iz grudi. U emisiji "Press pretres" Tina je izjavila da je srećna što sada izgleda prirodno.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - rekla je Tina.

Tina Ivanović Foto: Telegraf

Nije samo Tina izvadila silikone, takvih poznatih ličnosti ima na pretek. Tijana Đuričić, poznatija pod nadimkom kraljica silikona, izvadila je implante iz svog tela i promenila lični opis.

TIjana Đuričić.Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Tijana je imala ogromne silikone u grudima i usnama, a nosila je i izrazito plava sočiva, pa je svojim izgledom privlačila pažnju gde god da se pojavi.

Tijana Đuričić Foto: Facebook/ Tijana Đuričić

U međuvremenu, kraljica silikona je rešila da izvadi implante i da izgleda prirodnije, a promenila je čak i boju kose, pa je mnogi u prvi mah čak nisu ni prepoznali.

Tijana je povratila prirodni izgled Printskrin: Facebook

Tamara Đurić je takođe vadila silikone. Doduše, ne iz grudi, već iz usana. Takođe, tim vrhunskih hirurga odstranio joj je filere koji su joj ostali u zadnjici, zbog kojih je imla ozbiljne probleme, a ujedno je odlučila da izvadi i silikone iz grudi.

- Otišla sam da vratim prirodan izgled. Hvala bogu, pa imam šta da vratim, a da budem lepa. Iskrena da budem, bilo mi je više muka i jezivo smešno da gledam devojke koje su sve iste, a razlikuju se samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od folklora, kod drugih podbradak, a kod one treće grupe, nos kao sekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primese sintetike i ostalih jeftinih materijala koji nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja - rekla je Tamara svojevremeno za Alo.

Tamara Đurić sada Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Subotić je tokom ove godine smanjila svoje grudi u jednoj beogradskoj klinici.

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno - nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - rekla je Aleksandra pre operacije.

Aleksandra Subotić Foto: Nikola Tomić

Operacija je protekla u najboljem redu, a Aleksandra je zadovoljna rezultatima.

Aleksandra posle smanjenja grudi Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

VIDEO: Luna pre operacije: "Došla sam po kruškice"

(Telegraf.rs)