"Mi koje imamo preko 40 godina smo mrtve?!" Ceca digla glas protiv diskriminacije žena

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... - rekla je Ražnatovićeva

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović (46) poručila je da "žena nije mrtva ako ima više od 40 godina", a njeni stavovi koje je iznela u emisiji "Magazini In" pokrenuli su lavinu komentara.

Folk zvezda pričala je o ženama u zrelim godinama, pševačici se očigledno nije dopalo što se na žene u zrelim godinama drugačije gleda i daju im se nimalo prikladni epitete, koje Ražnatovićeva smatra diskriminativnim.

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju... Neverovatno! - rekla je Ražnatovićeva.

Svetlana Ražnatović Ceca, Foto: ATA Images

- To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam - zaključila je Ceca.

Podsećamo, Ražnatovićeva će se u junu 2020. godine ostvariti u ulozi bake, pošto njen sin Veljko Ražnatović sa devojkom Bogdanom Rodić očekuje prvo dete.

Video: Čudo u sudu! Ceca posle suđenja sa JK: Pokušaj mirenja je prihvaćen

(Telegraf.rs)