Oproštajna poruka ćerke novinarke Dragane Tripić, koja je majku pronašla mrtvu u stanu

Aleksandra se posle tragičnog događaja potresnom porukom oglasila na društvenim mrežama

Dragana Tripić/Foto: Pink/Promo

Smrt novinarke Dragane Tripić (58) i dalje ostavlja javnost u šoku, a dan nakon ovog tragičnog događaja oglasila se i ćerka pokojne Dragane, koja je njeno beživotno telo pronšla u stanu u Mirijevu. 

Kako je pisano, Dragana je navodno bila depresivna zbog kredita, u šta je malo ko i mogao poverovati s obzirom na to da je bila uvek nasmejana, pozitivna i veliki borac.

Tragedija koja se dogodila najteže je pala njenoj porodici, a ćerka koja je juče ujutro pronašla majčino beživotno telo u sobi u stanu, oglasila se na Instagramu potresnom objavom.

- Mama, neka te anđeli čuvaju - napisala je Aleksandra uz crno-belu sliku pokojne majke. Aleksandra je donedavno živela u Norveškoj, a Dragani je pre nekoliko godina podarila unuku koju je obožavala.

Aleksandrina potresna objava na Instagramu/Printskrin: Instagram

Samo šesnaest sati pred smrt, Dragana je objavila na Fejsbuku fotografiju ranije nastalu, na kojoj sa osmehom na licu farba stolicu posebnom metodom i tako se opušta.

Dragana je rođena 16. maja 1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija i kao član žirija u "Zvezdama Granda". Pokazala se kao oštra i nemilosrdna, ali pravična. Učestvovala je u rijaliti formatima Farma i Dvor, a bila je i čest gost u Zadruzi. Nadimak joj je bio Maca.

Aleksandra sa pokojnom majkom Draganom/Printskrin: Instagram/aleksandra__saska____
Video: Nevenin sin se ubio pred njom sa 14 godina

(Telegraf.rs)