Lane Gutović nakon što mu je pozlilo na sceni: "Ne bi bilo korektno da povraćam pred publikom"

Glumac je objasnio šta mu se desilo na sceni

Milan Lane Gutović (73) kaže da se oseća dobro, nakon što je predstava "Obično veče" prekinuta, pošto mu je pozlilo.

- Sve je u redu, bila je trenutna kriza. Bilo mi je muka, da ne bih povraćao na sceni zatražio sam da se prekine predstava i otišao kod lekara. Zaista ne bi bilo korektno da povraćam pred publikom. Otišao sam kod lekara gde su ustanovili da se radi o običnoj mučnini. Sada je sve je ok i dobro se osećam - rekao je Lane.

Podsetimo, sve se dogodilo u ponedeljak, 28. oktobra, a Lanetov menadžer je objasnio da je glumcu počelo da se muti pred očima.

- Na samom početku predstave, posle pet, šest minuta, Lane se požalio da mu nije dobro, da mu se muti pred očima, osetio je slabost i sišao je sa scene. Predstava je prekinuta i otišao je kod lekara. Slošilo mu se i nije hteo da reskira. Neko kaže da mu je to od pritiska, neko od vrućine u sali, neko da mu je pao šećer - rekao je Đorđe Milutinović.

Milan Lane Gutović, Printskrin: Telegraf

- Mi smo već u toku sutrašnjeg dana, odnosno juče, sa Akademijom 28 dogovorili da predstavu odigramo u subotu, 9. novembra u 22 sata, a publici će važiti iste karte. Lane osim ove predstave ima još dve u novembru - zaključio je Đorđe, piše Blic.

VIDEO: Bjelogrlić o najtežim scenama: Davili smo se u močvari, žabe su skakale oko nas

(Telegraf.rs)