Pitali smo Mariju da li bi snimila duet sa Karleušom: Odgovor će vas iznenaditi

Marija šerifović je na Dan primirja održala pres konferenciju povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa

Sa Marijom Šerifović (34) družili smo se uoči njenog nastupa za doček Nove godine u Beogradu. Pop zvezda nam je odgovorila na pitanja vezana za cifre koje pevači uzimaju za doček, a dotakli smo se i njenog odnosa sa Džejlom Ramović, da li su se zaista posvađale, da li bi nekad snimila duet sa Jelenom Karleušom i brojna druga pitanja.

  • Ove godine je najjači beogradski doček Nove godine što se tiče izvođaca, ali tebi to za razliku od nekih ne predstavlja problem. Da li razmišljaš o tome kakav ce odziv biti, kada zakažes nastup/koncert?

- Iskreno ne, ne razmišljam, niti me zanima šta radi neko drugi. Beograd je dovoljno veliki grad i svi vrlo dobro znamo da će svaki lokal i svaki kolega imati pune dvorane, tako da to meni ne predstavlja nikakav problem niti se bavim tom tematikom uopšte.

Marija Šerifović, Foto: ATA Images
  • Na čiji nastup bi ti otišla, da ne radiš?

- Da ne radim ja ne bih izlazila u grad, niti bih bila u Beogradu. (smeh)

  • Nekoliko meseci te nije bilo u medijima, u smislu da daješ izjave i svašta se pisalo. Jedna od vesti koje su najviše odjeknule jeste da ste Džejla i ti otpratile jedna drugu na Instagramu i da ste se posvađale. Šta se tu desilo?

- Ne, nismo se posvađale. Džejla mene i dalje prati i to je lepo.

Marija Šerifović i Džejla Ramović, Foto: Nikola Tomić
  • Ako si pratila Karleušino gostovanje u emisiji u Telegrafu, čula si da je rekla da si žena koja za 15 minuta može da natera svaku žensku osobu da se zaljubi u tebe i da imaš nešto posebno. Kako to komentarišeš i šta je to posebno što imaš?

- Mislim da je nezahvalno da ja uopšte komentarišem takve izjave, svako od nas poseduje nešto i, sad, govoriti o tim nekim osvajačkim metodama i karakteristikama... mislim da je, onako, malo bezveze i da upravo oni koji o tome poseduju neko znanje ne govore o tome.

  • Da li ima ikakve šanse da vas dve snimite duet, ili misliš da niste dobar muzički spoj?

- Mislim da to možda i može da bude interesantno u nekom trenutku, ali, opet, nismo nas dve koje se tu nešto preterano pitamo, zato što se uvek čeka dobra pesma za duet, a dobrih pesama u poslednje vreme je sve manje, tako da nemam pojma.

Jelena Karleuša , Foto: ATA Images
  • Da li si čitala o ciframa za koje pevači nastupaju za Novu godinu? Mnogi su komentarisali to što Darko Lazić peva za 30.000 evra, a neki pevači koji su mnogo duže na sceni pevaju za manje novca.

- Kada se bude pisala istina za koje novce mi pevamo, onda ću o tome da pričam. Pišu se nepostojeće cifre i to su potpune gluposti i laži. Istina, mi radimo za veći novac od bilo kog drugog "normalnog" čoveka, ali smatram da nema nikakve potrebe pisati o tome na takav način i veličati nešto što ne postoji. Eto, meni to nema nikakve logike.

VIDEO: Karleuši smo dali 60 sekundi da se obuče od glave do pete

(Telegraf.rs)