Šokantna veza NBA igrača i srpske Kim Kardašijan: Nudio joj milione da abortira, sada su se pomirili

NBA igrač Pol Džordž danas je u srećnoj vezi s go-go plesačicom Danijelom Rajić, ali nije uvek tako bilo

Poznati NBA košarkaš Pol Džordž (29) je već godinama u vezi sa bivšom go-go plesačicom srpskog porekla Danijelom Rajić (29), sa kojom je prebrodio mnoge teške, ali i šokantne trenututke.

Danas mu je Danijela najveća podrška, a pomaže mu i u povratku na košarkaški teren nakon povrede, a nekada je par punio naslovnice tabloida svojom turbulentnom vezom.

Danijela je bivša striptizeta srpskog porekla koja živi u Americi, a njen odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, skandalozan. Naime, Pol i Danijela su se upoznali dok je ona radila kao go-go plesačica u Majamiju, a nakon što su se jedne noći upoznali i odmah shvatili da između njih postoji neverovatna hemija - započeli su vezu.

Viđali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli, ali je Danijela ubrzo nakon raskida shvatila da je trudna. Košarkaš je na tu vest reagovao odbijajući i samu pomisao da bi trebalo da postane otac pa je čak crnokosoj lepotici ponudio milion dolara da abortira.

Kako nije želeo da prizna da je otac malene devojčice koju je Danijela rodila, na kraju se u celu priču umešao sud. Testom očinstva je utvrđeno da je Pol zaista otac Danijeline ćerke, a onda se dogodio potpuni preokret.

Nakon što je u početku odbijao da prizna sopstvenu ćerku, Pol je odjednom tužio Danijelu i tražio puno starateljstvo nad ćerkicom. Zatim je usledilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u odgajanju malene Olivije.

Kada se završila ta cela porodična saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio - Pol i Danijela su se pomirili i dobili drugo dete.

Danijela se sad bacila u kreatorske vode pa je ranije ove godine na Instagramu predstavila liniju oskudnih kupaćih kostima. Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a ona je ponosna na svoje poreklo. Na društvenim mrežama podelila je i fotografije iz Beograda.

Video: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs)