Veljko i Bogdana "dobri" posle svadbe više od 100.000 evra?

Na svadbi je bilo oko pet stotina zvanica, a mahom su svi doneli bele koverte

Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić

Svadba koja je obeležila prethodni vikend, ali slobodno možemo reći mesec i godinu je svadba sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić, od juče gospođe Ražnatović. Mnogi ovu svadbu nazivaju "svadbom decenije", a ekipa Telegraf JETSET-a ispratila je za vas sva dešavanja.

Mladenci su ispoštovali skoro sve svadbene običaje, ali su dodali i neke običaje sa Kipra, s obzirom da je Bogdanu i Veljka venčao kum Grk, koji je pred polazak po mladu obavio kompletno spremanje mladoženje, kako običaji nalažu. Tako su Veljka pre venčanja brijali, oblačili, obuvali, parfemisali...

Tek venčani Veljko i Bodana po izlasku iz Hrama Svetog Save/Foto: Nikola Tomić

Ono što su gosti zasigurno ispoštovali je dres kod koji je damama nalagao da ne mogu biti u kratkim suknjama, a na žurku su mahom svi došli sa poklonima u belim kovertama.

Kako priča izvor blizak maldencima, mladi bračni par Ražnatovića noćas je brojao više od 100.000 evra.

- Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cveće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 evra i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac - kaže izvor blizak Ražnatovićima.

Prvi Veljkov i Bogdanin ples/Foto: Telegraf.rs

Nije samo ovu priču potvrdio izvor, već i same zvanice, koje su nam na pitanje o poklonu odgovarali samo jednom rečju - koverta.

- Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni - rekao nam je pevač Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević obrazloženje zašto koverta imala interesantniji odgovor: "Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvek najbolje znamo šta ćemo".

Dušica Jakovljević/Foto: Nikola Tomić

Ni druge zvanice nisu razmišljale kada je poklon u pitanju. Pevač Saša Matić poklon je prepustio svojoj supruzi, koja se ipak odlučila za belu kovertu.

- Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem - rekao nam je Matić.

Dejan Matić sa suprugom/Foto: Nikola Tomić

Tako da, ako zaključimo da je na svadbi bilo oko 500 zvanica, mladenci su zaista noćas imali pune ruke posla otvarajući koverte.

Podsetimo, Veljko i Bogdana sklopili su u nedelju, 24. novembra, i crkveni i građanski brak. U 16:30 časova venčali su se u kripti Hrama Svetog Save, a u 19 časova obavljeno je građansko venčanje u elitnom hotelu u Novom Beogradu, gde je upriličeno slavlje.

Video: Ceca: Raznežila sam se kad sam videla Bogdanu u mojoj venčanici, ona je sjajna
Video: Impozantna! Veljko i Bogdana seku ogromnu tortu, pomažu konobari

Ispratili smo celodnevna dešavanja na svadbi i izveštavali vas o svim detaljima iz minuta u minut. Jednim klikom pogledajte sve što ste propustili.

(M. Pantić, B. Bajić)