5 meseci je bila u komi nakon što je rodila Severinu: Nikad viđena slika pevačice sa majkom Anom

- Odmah me naučila da može i umreti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti srećnija, puno srećnija da živi za nas - napisala je pevačica uz fotografiju sa majkom

Printskrin: Instagram/severina

Od kada je sud doneo privremenu meru kojom je određeno da Aleksandar Popović (7,5) živi sa ocem Milanom Popovićem (54), a ne sa majkom Severinom Kojić (47), pevačica sve više na društvenim mrežama ističe porodične momente i poruke.

Tako je pre tri dana objavila snimak na kojem se grli sa majkom Anom, nakon čega njen tim i ona počinju da viču "mama, mama..."

Snimak je raznežio mnoge, a detalj koji malo ko zna jeste taj da je Ana, nakon što je rodila Severinu, 5 meseci bila u komi.

- Bila je 5 meseci u komi nakon porođaja sa mnom, ali je preživela i odmah me naučila da može i umreti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti srećnija, puno srećnija da živi za nas. Hvala ti, mama na svemu - napisala je Severina nedavno.

Podsetimo, Severina je nedavno sa javnosti podelila i informaciju kako je njena majka Ana uvek znala kad treba i na koji način joj je potreba, pa je tako jako dobro znala da je ćerka treba tog vikenda kada joj je sin oduzet i odmah je iz Splita došla za Zagreb.

Poručila je da tek sada, kada je i sama majka, potpuno razume kako je njena mama uvek znala šta joj treba, bez da bilo šta kaže.

Video: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l sam se čuo sa snajkom?!

(Telegraf.rs)