Muzičar Mirze Selimovića sa drugom zlostavljao psa i 'crkavao' od smeha? (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Pokret Levijatan objavio je novi snimak koji je zaprepastio javnost

Foto: Instagram/pokretlevijatan

Na zvaničnoj Instagram stranici Pokreta Levijatan koji se bori za zaštitu životinja, pojavio se uznemirujući snimak na kojem muškarac zlostavlja psa.

Crni pas prišao je momku na ulici u želji da se igra, međutim, nakon nekoliko sekundi ispostavilo se da to nije trebalo da uradi.

Dok je jedan muškarac držao psa za noge i maltretirao ga, drugi ga je uhvatio, podigao uvis i svom snagom bacio na beton, a ostatak ekipe se na to smejao.

U pitanju je, kako se navodi na stranici, muzičar Mirze Selimovića, Mensur L.

Zlostavljanje psa / Printskrin: Instagram/pokretlevijatan

Muškarci su iz opštine Lukavac i protiv njih će Udruženje za zaštitu životinja Kerber iz Banja Luke podneti krivičnu prijavu, navedeli su iz "Levijatana" uz snimak.

- Nema ništa gore nego kada kuca sama priđa da se igra, a oni je tresnu o zemlju tako da polomi rep ili kičmu. Odgovaraćete - poručili su iz pokreta.

Inače, Mensur je nakon što je snimak objavljen poslao poruku kako on to "nije uradio".

- Druže, ja nisam bacao, kao što se vidi da je drugi to uradio - napisao je Mensur.

- Uradio drugi pored tebe? Dobro društvo imaš - odgovoreno mu je.

- Pa niko ne može predvideti, što ne znači da sam ja kriv. Ni sa čim nisam doprineo ovom delu. Našao se u datom trenutku na pogrešnom mestu - tvrdio je Mensur.

Međutim, nakon toga je njegova sestra, izvesna Nermina L., objavila sledeću poruku:

- Jutros oko 3 časa sam objavila stori, gde sam snimala brata i druga koji se igra sa psom. Kao što se na storiju vidi, u datom trenutku drug je iznenada digao psa u zrak i ispustio ga. Da sam kriva zar bi stvarno objavila ovaj video na svom storiju, odnosno profil koji je otključan.

Iz Levijatana su na ovo napisali: "Dakle Mensur kaže da nije on nego ovaj do njega. Digao psa i ispustio ga??? A, onda je sve okej"  - ironično su zaključili.

UPOZORENJE: Snimak je uznemirujući

(Telegraf.rs)