Glumac surovo iskreno o tome što se razveo od Jelene Veljače: Nedostajao mi je osećaj poštovanja!

Bivši suprug Jelene Veljače je progovorio o razlozima razvoda i zbog čega više nisu ni u prijateljskim odnosima

Foto: Instagram

Hrvatski glumac Dražen Čuček (49) u drugoj polovini 2018. godine razveo se od producentkinje i scenariste Jelene Veljače (38), a otkrio je kako mu nije bilo jednostavno u tom periodu života.

Danas mu naročito teško pada udaljenost od ćerke.

- Bilo je zaista teško. Borba između ličnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna - rekao je glumac i otkrio zbog čega je propao brak sa Veljačom.

- Nedostajao mi je osećaj poštovanja. Moj lični prostor, životna vibracija na kojoj funkcionišem se nije poštovala. Kada vam neko okupira teritoriju, imate potrebu da je vratite. Imao sam potrebu da vratim svoj lični prostor, svoju slobodu, samostalnost i glas - priznao je Čuček i dodao kako uprkos tome što su na početku pokušali da održavaju prijateljski odnos, Jelena i on su prestali da se prate na društvenim mrežama.

- Više nemam uvid u njene objave. Previše su me uznemiravale, pa sam se odmakao. Sve sam blokirao i potpuno se izolovao - rekao je Čučak, ali i priznao kako je spreman za novu ljubav ukoliko se ona pojavi. Ali glumac je priznao kako ništa ne forsira.

- Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno da nekoga drugog uvučem i ponudim mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer - zaključio je glumac.

VIDEO: Jelena Veljača otkrila zašto u njenoj seriji nema Miloša Bikovića

(Telegraf.rs)