Brena napravila čudo na sceni za 120 sekundi, Karleuša odmah ustala i počela da luduje!

Brena je zapalila scenu na MAC-u, a presvukla se čak 3 puta

Popularna pevačica Lepa Brena nastupom na MAC-u dovela je atmosferu do usijanja, a poznate pevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Nataša Bekvalac iz VIP dela đuskale su i pevale zajedno sa Brenom.

Lepa Brena se spustila na binu u pufnasfoj haljini boje šampanjca sa svetlucavom maskom na glavi, a publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

Na prve taktove njene pesme "Uđi slobodno", poznate ličnosti ustale su da đuskaju uz nastup koji je na MAC-u atmosferu doveo do usijanja.

Foto: Nikola Tomić

Pevačica se u nekoliko sekundi, iza crnog zida, presvukla u belo odelo koje istaklo njenu vitku figuru. Breni su se na bini pridružili igrači koji su na sebi imali crvena srca, a ona je zapevala "Hajde da se volimo".

Foto: Nikola Tomić

JK, Marija i Nataša u su u VIP delu igrale uz Brenin nastup, a kada je Karleuša zamešala kukovima napravila je pravu pometnju.

Brena je izvela i treću pesmu "Jugoslovenka", a nakon muškog dela u numeri koji je izveo Stefan Perušić, ona se ponovo presvukla i na bini se pojavila u crvenom odelu i cipelama u istoj boji.

Lepa Brena je za nekoliko minuta zapalila atmosferu svojim pesmama i scenskim nastupom!

(Telegraf.rs)