Hrvatica u centru skandala u Italiji! Pokazala jezive podlive, tvrdi da je dečko hteo da je ubije

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka koja kaže i da je "hteo da je ubije"

Luiđi i Nina, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Nina Morić (43) tvrdi da ju je bivši dečko Luiđi Mario Favoloso (32) pretukao, a kao dokaz je objavila fotografiju na kojoj se vide užasne modrice i podlivi po telu.

Ova manekenka iz Zagreba, sa adresom u Milanu, bivšeg je optužila i za nasilje prema njenom sinu Karlosu Mariji (17), kog je dobila sa bivšim mužem Fabricijem Koronom (45).

- Branio sam je od nje same, nisam hteo da se povredi! - rekao je Luiđi, što je Ninu povredilo i isprovociralo, pa je iznela niz optužbi na račun bivšeg dečka.

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka koja kaže i da je "hteo da je ubije".

- Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu - tvrdi Nina.

Ninina objava na Instagramu, Foto: Instagram/nina__moric

Nakon gostovanja Favolosa u nekoliko italijanskih emisija, u kojima se energično branio, uz tvrdnje da ništa nije istina, Nina je objavila poruke u kojima on tvrdi da je "bila hladna prema njemu".

- Pronašao sam doktora koji će mi pomoći. Želim da znaš šta osećam prema tebi - pisao joj je Favoloso, moleći je da mu pruži drugu šansu.

Međutim, Nina mu je kratko odgovorila:

- Ti si lud!

Luiđi je u gostovanjima pričao sledeće:

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same.

Nina Morić i Luiđi Mario Favoloso, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Ninina majka Vranka nalazi se kod ćerke u Milanu, a kako kaže Ninin tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, ne zna ništa o manekenkinim objavama na Instagramu.

- Nismo se čuli neko vreme, odnosno trebala je za Novu godinu doći u Zagreb. Znam da su Nina i taj dečko raskinuli i da je tu vezu trebalo prekinuti. Sad je mirna. Oterala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju zbog njegovog karaktera ne možeš imati u blizini - rekao je dr. Sakoman za 24sata.hr.

Snježana Mehun, Ninina bliska prijateljica kod koje je Morićeva nekoliko puta dolazila u Zagreb, takođe je rekla da se nije čula s manekenkom.

- Šokirala me je njena objava. To mi je grozno, osuđujem svako nasilje prema ženama. Čule smo se pre nekoliko meseci i sve je bilo u redu. Kad su Nina i Luiđi Mario došli u Hrvatsku pre nekoliko meseci delovali su skladno - rekla je Mehun za isti medij.

Luiđi Mario Favoloso, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Podsetimo, Nina je sa Luiđijem u vezi bila od 2015. godine, ali je veza uvek bila puna turbulencija. Svojevremeno ga je optužila da ju je prevario, no ubrzo su se pomirili. Donedavno se nisu ni pojavljivali u javnosti u Italiji, čime su zabrinuli svoje pratioce na društvenoj mreži na kojoj su bili aktivni gotovo na dnevnoj bazi.

Pre toga bili su u Zanzibaru, a dr. Sakoman je tada izjavio da se "Nina posvetila humanitarnom radu u siromašnim zemljama".

- Nina ima te faze kad se povuče iz javnog života, ali ova njena objava na Instagramu me je šokirala. Upoznao sam i njenog dečka i bio i s njim u kontaktu prije nekoliko godina, u šoku sam - rekao je njen prijatelj Neven Ciganović.

Podsetimo, pre 3 godine Nina je rekla da dve godine ne živi sa sinom, koji se nalazio kod očeve majke Gabriele, jer mu je otac Fabricio Korona završio u zatvoru.

Nina sa bivšim mužem Fabricijom, Foto: Instagram/fabriziocoronareal

Nina je dve godine sina viđala u strogo kontrolisanim uvslovima, uz stručni nadzor, na sat i po vremena nedeljno. Nininoj borbi za sina prethodila je svađa sa majkom Vrankom, nakon čega je popila tablete za smirenje.

- Nisam se htela ubiti. Samo sam htela da zaboravim tu noć i da zaspim - rekla je tada Morićeva. Dečak je svedočio njenoj svađi s majkom i u strahu je nazvao drugu baku Gabrielu, koja je nazvala policiju.

- Gabriela je vikala da će mi oduzeti sina te je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabricio i ja venčali - tvrdila je manekenka.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)