Afera "zlatne kašike" sa Arkanove momačke večeri i kako ga je Legija ojadio na dan Cecine svadbe

Nova ispovest Tome Pantera iz serijala Telegrafa za koji prvi put priča šta je sve doživeo za 40 godina, koliko svira

Sasvim je sigurno da ne postoji čovek koji barem jednom nije kročio na splav, pogotovo na beogradski, na kojima se, kažu, najlepše pije, veseli, peva, druži, grli, ljubi, ali i čašćava.

Kažu da muzičari za jednu godinu vide i dožive ono što "običan" svet ne prođe za života, a sigurno je da za jedno veče i zarade toliko da čitave godine više ne moraju ništa da rade.

Toma Panter svira 40 godina.

Za 4 decenije ispratio je generacije, kaže da ne postoji "faca kojoj nije svirao", samo on zna kako je živu glavu nekada izvlačio, a ekskluzivne ispovesti čoveka kojem su beogradski splavovi dom, a ljudi kojima je svirao i svira porodica, čitaćete na Telegrafu svakog utorka u 14 časova.

Danas vam, kako smo i najavili, donosimo ispovest sa momačke večeri i to Željka Ražnatovića Arkana!

Toma nam je pričao i o detaljima kada je Arkanu svirao na Kopaoniku, te kako je nakon momačke večeri, na dan svadbe, zbog Milorada Ulemeka Legije ostao bez 40.000 maraka.

- Kad mi je reko "Tomo, je*aću ti mater, ne možeš da prođeš!", ja kažem "Ajmo mi, deco, odavde!". Ja iz inata posle nisam otišao na svadbu, i tu sam se zaje*ao jer su uzeli mnogo, mnogo, mnooogo para, više nego mi za momačko veče! - deo je Tomine ispovesti o Legiji na dan Arkanove i Cecine svadbe.

Sve o zlatnim kašikama zbog kojih je umalo stradao, noći sa Arkanom i njegovom ekipom na Kopaoniku, šta je pisalo u telegramu u kojem mu je naređeno da dođe da mu svira pogledajte u ekskluzivnoj ispovesti u videu na početku teksta.

(I. C.)