Ovde je u izolaciji već 5 dana: Jelisaveta pokazala deo luksuznog penthausa na Vračaru

Glumica je pokazala i kutak sa igračkama gde najviše vremena provodi njena ćerkica Petra

Jelisaveta je pokazala deo stana u kom živi sa Milošem i ćerkom, Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisavata Orašanin (31), koja se zbog kontakta sa osobom zaraženom korona virusom nalazi u karantinu, pokazala je unutrašnjoj svog porodičnog doma.

Reč je o penthausu na Vračaru u kojem živi sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem (33) i jednogodišnjom ćerkicom Petrom.

Glumica je iz doma objavila fotografije svog ljubimca, Ljubice, kako leži u dnevnoj sobi, a na većem delu sliku jasno se vide detalji i figure.

U dnevnoj sobi dominira bež boja, u istoj nijansi su i kauč, tepih, ali i zavese. Na ogromonoj terasi penthausa nalaze se dečije igračke kojima se zanima Jelisavetina ćerka Petra.

Inače, Jelisaveta je 10. februara u Sava centru, na premijeri filma "Hotel Beograd" bila u društvu kuma Marka Pantelića, koji je pre nekoliko dana objavio da je zaražen korona virusom.

Jelisaveta sa kumovima, Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Glumica se sada nalazi u karantinu, kako je i sama napisala na društvenoj mreži Instagram, što je pravilo za sve koji su bili u kontaktu sa ljudima koji su pozitivni na koron virus.

- Dan 5 - kratko je napisala.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelisavetom, kako bismo saznali kako se oseća, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na pozive.

Video: Jelisaveta Orašanin: Igram potpuno ludu devojku

(D. J.)