Zaštitna maska Zorice Brunclik je apsolutni hit, o njoj se priča i totalno je u njenom stilu!

- U svakoj teškoj situaciji treba izvući cvetnu stranu - poručila je pevačica

Zorica Brunclik i Kemiš/Foto: Nikola Tomić

Ovih dana se sve više javnih ličnosti slika sa zaštitnom maskom u cilju da pozove ljude na odgovornost i podigne im svest o opasnosti u danima borbe sa pandemijom korona virusa (COVID 19).

Među njima je i folk zvezda Zorica Bruclik, koja je i u ovom teškom vremenu ostala dosledna svom stilu, pa ima posebno napravljenu zaštitnu masku.

U pitanju je cvetna roze maska, sa kojom se Zorica slikala za Instagram, a uz to je poručila svima da ostanu kod kuće. Apel koji se poslednjih dana stalno viđa na društvenim mrežama, upravo iz razloga što je na teritoriji Republike Srbije 15. marta proglašeno vanredno stanje i uvedene najrigoroznije mere.

U svakoj teškoj situaciji treba izvući cvetnu stranu - poručila je Zorica i dodala "Zajedno smo jači", a njena maska nikako nije mogla proći nezapaženo.

Podsetimo, u Srbiji je 20. marta proglašena epidemija korona virusa, a svet se sa ovim opakim virusom suočio 28. februara, kada je počeo da odnosi prve žrtve.

Brojne javne ličosti, kako strane tako i domaće, u samoizolaciji su, a osobama starijim od 65 godina zabranjeno je kretanje i izlazak iz domova. Zorica ima 64 godine, pa još uvek ne spada u ovu grupu, ali je očigledno da iz preventivnih razloga sluša savete stručnjaka i ostaje kod kuće.

Pevačica ove godine slavi 45 godina druženja sa publikom, što je trebalo da obeleži koncertom u Sava centru, koji je otkazala nakon proglašenja vanrednog stanja. Novi termin koncerta Zorice Brunclik je 28. oktobar ove godine.

Video: Ana Bekuta nam se javila iz luksuznog penthausa u srcu Vračara: Evo kako se štiti od korona virusa

Ostanite u kući i pratite smernice Vlade Republike Srbije, čuvajte sebe i druge, i ostanite uz Telegraf.rs!

(B. B.)