"Ti si bila sa njih šest!" Edo u besu otkrio da je Dragana bila u šemi s bivšim dečkom Sandre Afrike

Edis Fetić je posle emisije želeo da zna sa kim je još Dragana Mitar imala romansu

Edo je rekao da je Dragana bila sa Mikišom, bivšim dečkom Sandre Afrike koji joj je i menadžer, Foto: Nikola Tomić, Instagram/aleksandarmoskovljevicmikisa

Rijaliti zvezde Dragana Mitar i Edis Fetić su se posvađali posle emisije, a ljubavnik je želeo da mu ona prizna sa kim je još imala aferu, pored njega.

Edo je rekao Dragani da ne sme da priča o emocijama, zbog toga što je sve vreme bila sa mužem.

- I ti si bio sa svojom ženom ceo moj rijaliti! -  odgovorila je Dragana.

- Ali ti pričaš o emocijama! Ti si pričala da mene voliš, a ljubila se sa Sinišom i ono sa Pavlom ispod jorgana - rekao je Edo.

- Nisam znala da ćeš da se razvedeš - odgovorila je Dragana.

- Ti si bila sa njih šest. Ljubila se sa Sinišom na televiziji, zavlačila sa Pavlom pod jorgan... Gde je emocija? Pa sa Ša... Pa Mikiša letos. I tad si mi pričala o emociji. Neću da pomenem još jednog lika - nastavio je Edo, a Dragana je bila vidno uznemirena.

- Imaš li dokaz? Ja imam dokaz da si bila, a ti pričaš da nisi. E, nisi greška što si bila, nego što lažeš. Zato si greška. Kažem da si bila, praviš me budalom pred ljudima. Zbog toga si greška i uvek ćeš biti greška - poručio je Edo.

Podsetimo, Dragana i Mikiša družili su se prošlog leta, ona se baškarila i kod njega na gliseru, a potom je rekla kako su "samo prijatelji" i da među njima ništa više od toga nije bilo.

Pogledajte celu konverzaciju u video snimku ispod teksta.

Video: Điha, điha, Zadruga: Dragana Mitar se besramno dohvatila sa Tomovićem

(I.T.)