Emocije, zagrljaji i poljupci: Seka Aleksić pokazala kako izgledaju jutra u njenom porodičnom domu

Aleksićeva je raznežila sve prizorom svoje četvoročlane porodice

Seka Aleksić, Printskrin: Instagram/seka_aleksic

Popularna pevačica Seka Aleksić raznežila je sve porodičnim fotografijama sa mužem Veljkom Piljikićem i naslednicima Jakovom i Jovanom.

Seka je objavila fototke iz svog porodičnog doma u Staroj Pazovi, a ona i njena porodica poziraju u krevetu nakon buđenja.

Veljko u rukama drži malog Jovana, a pevačica i njen stariji sin se grle i razmenjuju jutarnje poljupce. Prizor dok Seka, Veljko i Jakov gledaju u malog Jovana koji se blago smeši, oduševio je sve.

Aleksićeva zbog epidemije korona virusa apeluje na svoje pratioce da ostanu kod kuće, a kako je poznato da je pevačica velika vernica, često sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podeli i molitvu.

Podsećamo, Seka se porodila 22. januara 2020. godine, a ona i njen suprug su planirali da nasledniku daju ime Isak. Kako se rođen dva dana nakon njihove slave Sveti Jovan, oni su odlučili su se da im se naslednik zove Jovan.

- Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom - rekla je pevačica kada je izađla iz porodilišta.

Video: Planiramo još dece: Seka Aleksić sa sinom izašla iz porodilišta gde ih je sačekalo iznenađenje

(D. J.)