Zorannah objavila napucanu sliku iz karantina: 5 sati kasnije se u istoj kombinaciji baš izblamirala

Blogerka Zoeana Jovanović često prima kritike na račun obrađivanja svojih fotografija

Printskrin: Instagram/zorannah Verified

Najpoznatija srpska blogerka i influenserka Zorana Jovanović (29), poznatija kao Zorannah, je postavila na društvene mreže fotografiju, a ubrzo i snimak u istoj odevnoj kombinaciji, a ono što je očigledno jeste razlika u izgledu njenog tela.

Ona je naime, prvo postavila fotografiju na kojoj izgleda besprekorno, struk joj je bio uzan, a grudi velike, na kojoj je prikupila skoro 36.000 lajkova.

Međutim, 5 sati kasnije ona je okačila kratak video snimak na svoj Instagram stori u kom pokazuje nekoliko manekenskih poza, a tada su pratioci primetili da je nešto drugačije u odnosu na fotografiju.

Naime, ona se zaigrala u fotošopu i na fotografiji dosta suzila struk i povećala grudi, dok joj u video snimku telo ne izgleda tako.

Na Tviteru su se nizali brojni komentari pratioca, a oni koji su upoređivali sliku i video zapis rekli su da je preterala sa uređivanjem.

"Šaka deblja od struka... Ok", jedan je od ironičnih komentara na fotografiju, 

Fanovi su joj poručili da joj grudi deluju znatno veće kada ih je "fotošopirala" , i da je blam da sređuje slike na ovakav način.

Ovo nije prvi put da Zorannah preteruje sa fotošopom i nedavno je postavila fotografiju na kojoj je prilikom uređivanja iskrivila zid iza nje, a nakon negativnih komentara na tu temu, odmah je obrisala sliku.

Bilo je i onih kojima se dopala fotografija, ali na Tviteru su joj poručili da lepše izgleda u prirodnom izdanju i da nema potrebe za velikom promenom, jer na snimku izgleda odlično.

Video: Guza u prvom planu: Zorannah u kupaćem kostimu skija na snegu

(I.T.)