Đani na dan hapšenja saznao da će postati deda: Nisam se pošteno ni obradovao

Pevač je istakao da su roditelji njegove snajke iz medija saznali da će postati baka i deka

Radiša Trajković Đani, Foto: Nikola Tomić

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora, jer su su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije.

Đani i njegova supruga istakli su da su se u poznatm beogradskom hotelu našli, između ostalog, i zbog toga što su njihov sin Miloš i njegova devojka Nina saznali da će dobiti prinovu.

Međutim, zbog situacije, pevač je rekao da nije stigao da se kako treba obraduje zbog lepih vesti, a da su roditelji njegove snajke iz medija saznali da će postati baka i deka.

- Žao mi je što se zbog cele situacije nisam pošteno obradovao što ću postati deda. Ninini roditelji su iz novina saznali da im je ćerka u drugom stanju i to je baš bezveze ispalo - ispričao je Trajković za Informer.

Podsećamo, Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela.

Kako je zabranjeno okupljanje više od dve osobe, pored Đanija i njegove supruge, tada je privedeno još 22 lica, među kojima su pevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(D. J.)