"Zaključali su me i otišli...": Ivan Bosiljčić doživeo neprijatnost dok je bio u dubokom snu

- Valjda nikad nisu videli glumca koji posle svake scene odspava dubokim snom - napisao je Ivan

Ivan Bosiljcic, Foto: ATA Images

Popularni glumac Ivan Bosiljčić pokazao je kako izgleda kada se nakon snimanja scene opusti i odmara, a zbog fotografije koju su zabeležile njegove kolege, mnogi su se nasmejali.

- Danas se ekipa na snimanju silno zabavila fotkajući me dok spavam. Valjda nikad nisu videli glumca koji posle svake scene odspava dubokim snom - napisao je Ivan.

Bosiljčić se tom prilikom i prisetio jedne anagdote kada je ostao sam i zaključan u studiju, što je pojedine nesmejalo, dok su se drugi zabrinuli.

- Na jednom drugom projektu pre mnogo godina zaboravili da me probude, zaključali me u studiju i otišli. Probudio sam se usred noći, jedva sam dozvao čuvara da me pusti kući - dodao je glumac.

"Spavaš na radnom mestu, Ivane", "Šta kažu, jesi li hrkao?", "Samo ti dremni, šta te briga", neki su od komentara ispod objave, kao i emotikoni koji plaču od smeha.

Poznato je da je san jedna od faktora za "uspešan dan", te nema sumnje da je Ivan bio odmoran i vredan na novom projektu na kojem radi i da mu je san pomogao u tome.

Video: Bosiljčić sa VIP kartama otišao na Čolin koncert, pa sve vreme sedeo na stepenicama iza bine

(Telegraf.rs)