Razočarana Anabela: To što je Marko ostao govori o tome gde smo i šta smo kao društvo!

- Moje izvinjenje Slobi je bilo od srca, moj miran san je mnogo skuplji od toga - rekla je

Anabela Atijas vidno razočarana napustila je Zadrugu 3 kao četvrtoplasirana, ostavivši Marka Miljkovića na imanju.

Kako je rekla, nije joj jasno koju poruku šalje njegov ostanak i bolji plasman od njenog.

- Na Marka sam mislila kad sam rekla da se moja ćerka grli sa mojim neprijateljima. Naziva ga svojom ljubavlju, daje mu vetar u leđa. Za mene je ovo loše izrežirana turska serija, ne znam kakvu poruku šalje njegov ostanak u Zadruzi. Želim mu da po svaku cenu bude to što želi - kazala je Anabela.

- Moje izvinjenje Slobi je bilo od srce, moj miran san je mnogo skuplji od toga - dodala je.

- Malo se jesam razočarala, ali pravda nikad nije stanovala na mojoj adresi. Žao mi je što se šalje bespotrebna poruka. Prosto mi je žao što mi koji umemo da pognemo glavu završimo neslavno u životu. Ja sam uvek bila ta mlaka, prolazim srednje - rekla je.

- Nisam razočarana u svoju podršku, izlazim uzdignute glave, bez mrlje, nisam bacila nikakve laži, nisam nikoga bacila na kolena, zbog mene niko neće loše da se oseća. Ja ću mirno da spavam, a ostalo sve govori o tome gde smo i šta smo kao društvo - rekla je Anabela.

- Ovo je velika bruka i sramota! Šalje se poruka da žene koje doživljavaju nasilje treba da spuste glas. Želim da svaka žena koja je za njega poslala glas nikada to ne doživi. Nisam željna ničega, želela sam samo da to što sam prećutkivala sve ove godine dobije epilog koji zaslužuje - rekla je u studiju.

(Telegraf.rs)