Otac joj zarađuje po rijalitiju, a ćerka Lepog Miće radi za najmoćniju svetsku IT kompaniju

Ona već nekoliko godina živi u Americi, gde zarađuje velike pare

Lepi Mića, Foto: Nikola Tomić

Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića javnost najviše poznaje po učešćima u raznim rijaliti formatima, a iako je već godinama izložen javnosti na ovaj način o njegovom privatnom životu malo se zna.

Mića je tokom svih ovih godina vrlo često pozdravljao svoju ženu i ćerku Saru, međutim one se u javnosti i kao njegova podrška do sada nisu nikada pojavljivale.

Naime, njegova ćerka Sara već godinama unazad živi u Americi, gde radi za jednu od najpoznatijih i najvećih svetskih kompanija, gde zarađuje veliki novac.

- Sara ima 26 godina i ona je mlada i prepametna devojka. Ona je žena školovana i na mestu. Sara je dugo tražila posao preko, ali tek kada je pronašla radno mesto u "Guglu", rešila je da ode. Mića i njena majka su bili presrećni. Izborila se za super mesto. Svi je gledaju kao profesionalca - rekla je porodična prijateljica porodice Pržulj.

- Sara ima fantastična primanja, takva nema niko kod nas. Ona se izborila za odlično mesto u "Guglu". Ona njima tamo održava sisteme i na raspolaganju im je 24 sata. Sve to košta papreno. Jeste da ne može da ima privatan život, da nema lutanja i pijančenja, nema momaka, nema putovanja, ali ima para. Sara živi san svakog mladog čoveka kod nas. Kompanija joj plaća stan i to luks. Ne neki običan. Ima sve kod njih. Živi na savršenoj lokaciji - ispričala je ova žena..

Sarine kolege znaju da je njen tata popularan u zemlji odakle ona potiče, a Mića još uvek nije bio kod svoje mezimice, ali planira da uskoro ode.

- Mića i njegova supruga su savršeno vaspitali Saru. Ona im čak i nudi novac ako im treba, ali Mića nikada ne bi dozvolio da uzme pare od ćerke. On lepo zarađuje od rijalitija, a Saru je podigao pametno, iškolovao i za nju nema zime. Njene kolege u Americi znaju da je njen tata u Srbiji poznata ličnost. Mića nikada nije bio kod nje u Americi, ali planira da ode - rekla je sagovornica Srpskog telegrafa.

Lepi Mića i njegova ćerka, Printskrin: Instagram/lepimica_

Sve ove navode potvrdio je i Lepi Mića, ali kako sam kaže osim potvrde ništa više nije želeo da otkrije.

- Tačno je da je zaposlena tamo, ali to je sve što mogu da kažem - rekao je pevač.

Video: Oni se vole, bez obzira na sve: Lepi Mića prokomentarisao Kiju i Slobu, pa pomenuo i Lunu

(N. L.)