Prva slika Aleksandre Prijović sa sinom, a pogled privlači i njeno opasno telo u crnom bikiniju

Porodica Živojinović je na odmoru u Monte Karlu, a kao što je poznato, oni su na Breninoj i Bobinoj jahti koju su navodno platili 890.000 evra

Foto: Instagram/aleksandra__official

Pevačica Aleksandra Prijović pozirala je sa svojim sinom tako da se dečak jasno vidi i prvi put njihovu zajedničku fotografiju podelila na svom Instagram profilu.

Porodica Živojinović je na odmoru na Azurnoj obali, gde uživaju na Breninoj i Bobinoj jahti koju su navodno platili 890.000 evra. Upravo na njoj su se fotografisali pevačica i njen nasednik.

Prija sa širokim osmehom na licu gleda u svog sina Aleksandra, kojeg je obrlila rukama i koji joj sedi u krilu, dok dečak drži kormilo. Emotivan prizor raznežio je Aleksandrine pratioce, a mlada mama i njen jednogodišnji sin su pobrali sve simpatije.

- Moje sve na svetu - napisala je Prija u opisu fotografije i dododlaa emotikon planete Zemllje.

Među prvima njenu objavu komentarisala je Prijina snajka Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinovića, koja je ispod gotografije ostavila nekoliko srculenaca i emotikona koji simoblizuju emotivnu reakciju.

Takođe, prizor je raznežio i mnoge poznate ličnosti među kojima su Marina Tadić, Slađa Alegro, blogerka Zorannah, kao i Aleksndrin menadžer Blaško, koji su u komentarima ostavljali srculenca.

Podsetimo, Brena i Boba su na odmoru sa sinovima Stefanom i Viktorom, kao i Živojinovićevim sinom Filipom i snajkama, a nema sumnje da im je mali Aleksandar doneo posebnu radost i uživanje na odmoru.

Video: Prijovićka zapevala na slavlju Ražnatovića, pa se zagrlila sa Anastasijom

(Telegraf.rs)