Treskaju se pomorandže, a lubenica nestašna: Karleuša u voćnom izdanju opasno provocira

Koje voće vi više volite?

Pevačica Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa na odmoru u jednom turskom letovalištu, odkale konstantno počasti 2miliona ljudi, svojim provokativnim fotografijama.

Jelena uživa u društvu svojih ćerki Atine i Nike, a kda na društvenim mrežama ne pravi pometnju svojim komentarima, pravi je svojim vrelim fotografijama.

I pored mnogobrojnih seksi izdanja, te spektakularnog doručka u bazenu, Karleuša je mnoge pratioce "dokusurila" svojim jako interesantnim bikinijem.

Naime, ona je obukla bikini koji na sebi ima zanimljiv print voća, pa su tako njene grudi prekrivene pomorandžama, a donji deo lubenicom.

Karleuša se uslikala u vrlo interesantnoj pozi, te je čak i raširila noge kako bi se što bolje videla "lubenica" na njenom donjem delu kupaćeg, pa upitala svoje pratioce: "Pregorele narandže ili više preferirate lubenicu?"

Da joj podjednako dobro stoji i pozadi kao i napred, Karleuša je već pokazala sledećomo fotografijom gde je svoju zadnjicu u kapaćem kostimu sa printom lunbenice istakla u prvi plan.

No, štagod ona uradila, sigurno je da će izazavati mnogo pažnje, a ovog puta na udaru se našlo njeno telo. Naime, pojedini pratioci tvrde da je Karleuša odradila mnogobrojne hiruške intervencije kako bi izgledala ovako dobro.

Tako su pored optužba da je ugradila silikone u zadnjicu, sada JK optužili da je čak i "kupila" svoj ravni stomak, međutim ona se ne obazire previše na to već samo u "prolazu" odgovori.

- Ja ne vežbam ali 25 godina pevam i igram, moji koncerti su krvnički teški i naporni. Moji mišići nisu pali s Marsa, niti ih je stvorio doktor. Imam odličnu genetiku na sve to, prirodno sam mišićava i vretenasta, tako da nema nikakvih tajni, niti razloga da me od nečeg bude sramota - njen je odgovor na sve optužbe.

Osim opružbi Jelena često dobije pohvale i to od mnogobrojnih javnih ličnosti, a Jelena u voćnom izdanju se svidela i poznatom transrodnom pevaču, Pablu Vitaru, sa kojim je ona snimila pesmu koju će objaviti na svom sledećem albumu. On je Jeleni ispod fotografije ostavio nekoliko emotikona srca i lubenica.

Video: Karleuša pokazala seksi telo u minijaturnom žutom bikiniju

(N. L.)