Tanja očajna zbog muža i njegove porodice: Pet dana nisam čula sinove! Zovem, a oni me blokiraju

Tanja četiti meseca nije videla svoje sinove

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevačica Tanja Savić već nekoliko meseci proživljava pravu porodičnu dramu, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević odveo njene sinove u Australiju, bez njenog znanja.

Pevačica je na svom Instagramu podelila zajedničku fotografiju sa sinovima Maksimom i Đorđem i napisala da joj oni nedostaju. Tanja tvridi da Dušan i njegova porodica ne dozvoljavaju da ona komunicira sa decom.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dodjete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osudjuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prodje nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas - napisala je Tnaja i dodala:

- Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša? Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se korona dešava, ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!

Podsetimo, Tanja je nedavno odlučila da progovori i otkrije šta se krije iza njene porodične priče i Dušanovog iznenadnog odlaska za Australiju.

Tanja je tada ispričala da dva dana nije znala gde su joj deca, jer je nje suprug isključio telefon, te da je na kraju bila primorana da ceo slučaj prijavi policiji.

Tanja Savić, Foto: Instagram/tanja_savic_private
Video: Tanja Savić posle dužeg vremena prvi put u javnosti

(N. L.)