"Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića!"

Mima važi za večitog neženju

Foto: ATA Images

Fotografija glumca Milutina Mime Karadžića sa "crkvenog venčanja" izazvala je brojne rekcije i gomilu komentara na društvenim mrežama.

Igor Bojović, upravnik pozorišta Boško Buha objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj je Mima u neobičnom stajlingu, sa krunom na glavi, dok ispred njega i žene stoji pop koji ih venčava.

- Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića! - napisao je Igor u opisu fotografije koja je izazvala brojne reakije na društvenim mrežama.

Iako su mnogi pomislili da je Mima stao na ludi kamen, u pitanju je scena sa snimanja serije "Drim tim", gde Karadžić igra lik Čalije, a u istom projetku videćemo i Lazara Ristovskog.

"Krajnje je vreme!", "Verovatno u sklopu serije ili filma, teško da je drugačije", "Kakva fotka", samo su neki od komentara ispod objave. Mimu mogi nazivaju "večitim neženjom", a on je ranije istakao da nije saglasan sa titulom koju su mu dodelili.

- Nisam nikakav večiti neženja, jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam, po nekoliko godina, živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan - rekao je Mima jednom prilikom.

- Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - ispričao je tada glumac.

Video: Kakav car! Mima Karadžić se ovako bori protiv korona virusa, mnogi mlađi da mu pozavide

(Telegraf.rs)