"Hoću da se opet udam za tebe...": Goca najdivnijim rečima čestitala Raši petu godišnjicu braka

"Pre pet godina u ovo vreme smo pakovali odelo, venčanicu, veo, cipele, šminku, pare..."

Goca Tržan i Raša Novaković/Foto: Instagram/gocatrzan

Goca Tržan i Radomir Novaković u srećnom braku su već pet godina i iako je bilo onih koji su pomislili da će im razlika u godinama biti prepreka na ljubavnom putu, njih dvoje zagazili su u još jednu godinu. 

Pevačica je od bubnajara Raše starija 14 godina, a iz prethodnog braka ima ćerku Lenu. uvek ističe kako njih troje funkcionišu kao prava porodica i razlika u godinama je apsolutno zanemarljiva, a bitna su zajednička interesovanja, razmišljanja, shvatanja...

Goca se na ovaj, njihov srećan dan pete godišnjice braka obratila Raši uz emotivnu objavu na Instagramu, gde je uz sliku ispisala sledeće:

- Pre pet godina u ovo vreme smo pakovali odelo, venčanicu, veo, cipele, šminku, pare, burme smo, naravno, zaboravili, pa si morao da se vraćas po njih... Imala sam tremu kao nikad u životu kad me je tata uzeo pod ruku i vodio me prema tebi. Lena je bila presrećna što je imala glavnu ulogu u ceremoniji. Bio si lep i nervozan... Žurka je bila nikad bolja, noge su mi otekle i nisam mogla da skinem one preskupe sandale posle 6 sati igranja...

- I hoću da se opet udam za tebe... Da okupimo one vesele i pozitivne ljude koji nam i sad ulepšavaju život i opet se ludo zabavimo i napravimo žurku za pamćenje. I da, još uvek sam zaljubljena u tebe, iako te volim, kažu da to ne može u isto vreme. A može... Evo, već godinama... - napisala je Goca.

(Telegraf.rs)